Parade banner

WIP: Khorne Bloodthirster

Creat per ZéRojo el 26 Juliol de 2017 a les 16:36:53

WIP Update: Assembling and magnetizing19/Juliol/2017-14:05:06

Estreno la secció WIP amb un dels nous Khorne Bloodthirster de Games Workshop. Ja fa un temps que me'l vaig comprar per substituir els antics, dels que ja vaig parlar aquí i el tenia mig separat de les matrius. El problema és, que com sóc una mica especial, volia totes les opcions que porta en una mateixa miniatura, així que he imantat totes les parts intercanviables.

Bloodthirster of Insensate Rage
Bloodthirster of Insensate Rage

La part més complicada era trobar la manera d'unir el cos amb els braços, ja que els forats són molt grans i irregulars. Per fer-ho m'he decantat per fer una estructura interna en forma de "T", que a part dels braços, em permet unir també els caps. Està feta amb un parell de tubs de resina d'una matriu de Forgeworld, units amb filferro i massilla verda. He fet servir els tubs aquests principalment perquè tenen la mida justa pels imants de 2mm de diàmetre.

Estructura interna per unir els braços i el cap Estructura interna per unir els braços i el cap
Estructura interna per unir els braços i el cap

Després de comprovar si encaixaven correctament tots els components amb l'estructura interna, l'he fixat amb massilla verda a l'interior del cos i li he posat la part superior. A part li he posat massilla líquida de Vallejo a totes les juntes de la miniatura perquè no es notessin tant, encara que a les fotos falta acabar de netejar l'exterior.

Cos amb l'estructura instal·lada i juntes en-massillades Cos amb l'estructura instal·lada i juntes en-massillades
Cos amb l'estructura instal·lada i juntes en-massillades

Els caps han sigut la part més fàcil, ja que només he hagut d'omplir l'interior amb massilla verda i col·locar l'imant. En la caixa venen 3 caps, però m'he guardat un d'ells perquè el necessito per un altre miniatura.

Caps imantats
Caps imantats

Per les ales només he hagut de fer els forats i col·locar els imants, però com només disposo d'imants de 2x2 ara mateix i les ales fan un contrapès bastant important, he decidit posar 2 imants per cada ala; un a la part posterior i un a l'inferior.

Col·locació dels imants en el cos per les ales Col·locació dels imants en el cos per les ales Col·locació dels imants en les ales
Col·locació dels imants en el cos i les ales

Només queden els braços i com era una mica complicat, els he fet tots igual i una mica a sac (total no es veurà... xD). He posat l'imant del braç en el cos amb una gota de superglue per la part contrària, després he fet una bola de massilla i l'he posat a l'interior del braç, pols de talc per sobre per evitar que s'enganxi amb la part del cos i he instal·lat el braç en la posició correcta; uns segons després he tret el braç amb la posició de l'imant i la massilla adaptada al forat del cos. Només ha quedat, amb una espàtula, fixar bé la massilla i deixar-la assecar.

Braços amb la Great Axe of Khorne Braç amb la Migty Axe of Khorne Un braç amb el Lash of Khorne i l'altre amb el Bloodflail
Braços amb totes les opcions d'armes

WIP Update: Painting skin and wings26/Juliol/2017-16:36:53

He tingut alguns problemes amb la càmera i no tinc fotos de tots els passos que he realitzat per pintar el color de pell base i les ales, així que perdoneu-me. Intentaré posar en tots els posts una carta de color com la següent amb les pintures utilitzades, ja que és una cosa que sempre he trobat a faltar en els tutorials per no haver de buscar entre línies.

CARTA DE COLOR

Vallejo Black primer
Vallejo Black primer
Citadel Dryad Bark
Citadel Dryad Bark
Citadel Xereus Purple
Citadel Xereus Purple
Citadel Mephiston Red
Citadel Mephiston Red
Citadel Cadian Fleshtone
Citadel Cadian Fleshtone
Citadel Troll Slayer Orange
Citadel Troll Slayer Orange
Citadel Yriel Yellow
Citadel Yriel Yellow
Citadel Terminatus Stone
Citadel Terminatus Stone
Vallejo Premium Black
Vallejo Premium Black (62.020)

Després d'emprimar tota la miniatura amb Vallejo Black primer he aplicat 2 capes de Dryad Bark diluïdes una mica amb aigua com a color base i després he pintat les ombres utilitzant Xereus Purple. Com a color base per les ales, he utilitzat també Xereus Purple i per les ombres he deixat el negre de l'emprimació. La primera llum, tant per al color de la pell com per les ales l'he pintat amb Mephiston Red.

Cos del Bloodthirster després d'aplicar la primera llum Ala del Bloodthirster després d'aplicar la primera llum
Bloodthirster després d'aplicar la primera llum

A les ales he anat aplicant en aquest ordre i cada cop en una extensió més petita: Troll Slayer Orange, Yriel Yellow i Terminatus Stone. Per acabar he pintat els ossos de l'ala i els voltants amb Vallejo Premium Black.

La segona llum per al color de la pell l'he pintat amb Cadian Fleshtone i la llum final l'he realitzat amb Terminatus Stone. Segurament m'he passat una mica aplicant aquesta última però espero poder corregir-ho després.

Cos del Bloodthirster després d'aplicar totes les capes Cos del Bloodthirster després d'aplicar totes les capes Ala del Bloodthirster després d'aplicar totes les capes
Resultat final després d'aplicar totes les capes