Parade banner

Skullcrushers of Khorne

Creat per ZéRojo el 03 Juliol de 2017 a les 16:21:40

Seguint amb els projectes antics, poso algunes fotos del pas a pas que vaig fer per muntar i pintar uns Skullcrushers of Khorne per completar en el seu moment l'exèrcit de Guerrers del Caos per Warhammer Fantasy.

No posaré el procés de retirar les peces de les matrius ni del muntatge; l'únic especial que vaig fer va ser fer uns forats als braços i als tors per posar-hi imants de 2x1 per tindre totes les opcions d'equip de les miniatures (3 llances, 3 destrals, 3 escuts, portaestendard i l'instrument). Així que vaig deixar separats i aguantats en diferents suros, per poder pintar bé amb l'aerògraf, els cossos i els caps dels juggernauts, les cames, tors, caps i braços dels guerrers i ho vaig emprimar tot amb Vallejo Black Primer.

Preparació dels components i capa d'emprimació negre
Preparació dels components i capa d'emprimació negre

Avaç d'aplicar el color base, vaig marcar una mica els punts de llum de les peces; primer una llum zenital bastant amplia amb Vallejo Grey Primer i després una més concreta en el punt de màxima de llum amb Vallejo White Primer.

Primeres llums bàsiques en el cos dels Juggernauts Primeres llums bàsiques en la resta de peces
Primeres llums bàsiques avanç de la capa base

Un cop emprimats tots els components toca el color base; en aquest cas he fet servir VMA Fire Red (71.084) una mica diluit i en un par de capes per deixar passar les llums realitzades durant l'emprimació. La primera llum está realitzada amb VMA Scarlet Red (71.003) i l'última amb VMA Scarlet Red/VMA Light Red (71.086) 50%/50%.

Capa base i llums a tots els components
Detall del cos d'un Juggernaut
Detall del cos d'un Juggernaut
Capa base i llums a tots els components

Després d'aplicar la capa base, només queda pintar els daurats, els platejats, tots els detalls, assemblar la miniatures, capa de vernís setinat i rentatge d'oli (uff, vull dir un wash de tota la vida xD). La peana és bastant pobre (només hi ha 4 herbes) i és rectangular, quan tingui temps més em tocarà substituir-les per ovalades per Age of Sigmar.

Pintat de daurats, platejats i muntange Pintat de daurats, platejats i muntange
Pintat de daurats, platejats i muntange

GALERIA SKULLCRUSHERS

Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne
Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne
Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne Resultat final dels Skullcrushers of Khorne