Parade banner

Lord of Khorne on Juggernaut

Creat per ZéRojo el 25 Juliol de 2017 a les 16:23:21

Quan va sortir el còdex Khorne Daemonkin em vaig voler muntar una warband sencera. La que més em va agradar, tant per rerefons com per esquema de color varen ser els The Wrath. Em vaig comprar bastants coses, de les quals tinc encara moltes per pintar i tampoc tinc clar que Games Workshop tregui un altre còdex de Daemonkin per vuitena edició, però la meva intenció és completar aquesta warband com una facció dels Red Corsairs.

Esquema de color de The Wrath Esquema de color de The Wrath
Esquema de color de The Wrath

El primer que vaig pintar per la warband va ser un Lord of Khorne on Juggernaut de Finecast. Mai m'ha agradat molt la qualitat de la resina de Finecast però en aquest cas estic bastant satisfet, ja que no hi havia moltes bombolles d'aire i les poques que hi havia, amb una mica de massilla es podien arreglar fàcilment. Les úniques conversions que li vaig fer, si se'ls hi pot dir així, van ser, reemplaçar el braç de l'escut amb un braç amb un puny de combat i una cadena des d'aquest fins al collar del Juggernaut.

GALERIA

The Wrath Lord of Khorne on Juggernaut The Wrath Lord of Khorne on Juggernaut The Wrath Lord of Khorne on Juggernaut The Wrath Lord of Khorne on Juggernaut The Wrath Lord of Khorne on Juggernaut The Wrath Lord of Khorne on Juggernaut The Wrath Lord of Khorne on Juggernaut