Parade banner

Gorebeast Chariot

Creat per ZéRojo el 04 Juliol de 2017 a les 16:06:18

Quan els meus amics em van convèncer de tornar a jugar a Warhammer Fantasy i per completar el meu exèrcit de Guerrers del Caos, vaig comprar un Chaos Chariot per donar suport a la infanteria en les càrregues. Amb la caixa pots muntar un Chaos Chariot normal o bé un Gorebeast Chariot que és el que tenia intenció de fer-me. En mirar tots els components que venien amb la caixa, vaig observar que les peces que sobraven després de muntar un dels carruatges complet, eren l'animal de tir i un frontal pel carruatge. Per a no desaprofitar-ho i per tindre un de cada, vaig muntar el Chaos Chariot normal amb tots els components de sèrie, incloent els 2 aurigues, i per l'altre em vaig comprar un parell de rodes de la marca Kromlech i un Lord of Plagues que era barat.

Amb un tros de fullola vaig fabricar la base i els laterals del carruatge i amb un tub de plasticard vaig fer l'eix de les rodes i els estàndards posteriors. Com el volia de Nurgle i la fusta descoberta no quedava molt bé, vaig escalfar unes làmines de cola blanca en el microones i les vaig enganxar als laterals i a la base del carruatge. Em faltava l'auriga que conduïa el carruatge i com un bàrbar del caos normal desentonava una mica, vaig fer un petit tamboret amb fullola i vaig posar tres Nurgletes que tenia solts en un calaix.

Components preparats pel muntatge del Chaos Chariot
Components preparats pel muntatge del Chaos Chariot
Components preparats pel muntatge del Gorebeast Chariot
Components preparats pel muntatge del Gorebeast Chariot

Al Lord of Plagues li vaig posar una capa de massilla líquida en les zones de l'armadura per donar-li textura d'òxid i amb pigments el vaig acabar de definir. Com el volia poder fer servir fora del carruatge si no l'incorporava a l'exèrcit, vaig posar-li un imant a cada peu i var enganxar tros de xapa d'una llauna de refresc a la base i al terra del carruatge.

Detall de l'efecte d'òxid al Lord of Plagues Detall de l'efecte d'òxid al Lord of Plagues
Detall de l'efecte d'òxid al Lord of Plagues

GALERIA CHAOS CHARIOTS

Resultat final del Chaos Chariot Resultat final del Chaos Chariot Lord of Plagues Lord of Plagues Lord of Plagues Resultat final de la conversió del Gorebeast Chariot Resultat final de la conversió del Gorebeast Chariot