Parade banner

Forge World Storm Eagle

Creat per ZéRojo el 30 Juny de 2017 a les 17:45:06

Començaré publicant posts amb els antics treballs de pintura que tinc realitzats i dels que disposo de fotografies fins a posar-me al dia i després anar actualitzant amb coses més noves.

El primer és una Storm Eagle que vaig comprar a Forge World a començaments del 2015; després de desembalar, treure tots els components de les matrius i començar a mirar l'estat de les peces, em vaig desil·lusionar una mica, ja que la majoria de components de resina no estaven rectes (sobretot els 2 panells laterals que fan la funció de xassís i que suporten quasi tots els altres components), així que, amb aigua calenta, abraçadores i bastanta paciència, vaig redreçar-les ho màxim possible. Per si això no fos poc, em va tocar arreglar diverses zones de la resina on hi havien desperfectes com bombolles d'aire, les zones d'unió amb les matrius, etc., amb massilla i plasticard...

Un cop amb totes les peces llestes, capa d'emprimació blanca i pintar les zones interiors (cosa que no faré mai més a no ser que quadrin totes les peces 100%, ja que per obrir la porta davantera i posterior, un cop muntada, necessites un doctorat).

Compartiment interior de la Storm Eagle Compartiment interior de la Storm Eagle (detall 1) Compartiment interior de la Storm Eagle (detall 2)
Compartiment interior de la Storm Eagle

Seguidament vaig acoblar tot el xassís principal i amb un parell de gomes de pollastre vaig acabar de donar forma a les zones que no encaixaven del tot.

Cos principal de la Storm Eagle acoblat
Cos principal de la Storm Eagle acoblat

Em falten les fotos del procés, però bàsicament és pintar la cabina i el pilot i enganxar totes les peces restants al xassís. A part vaig modelar 2 emblemes dels Dark Angels per les 2 portes laterals amb massilla Milliput (en veritat només 1 i després el vaig clonar :p). Després d'això, capa d'emprimació Gris de Vallejo i pre ombrejat amb VMA Burnt Umber.

Resultat del procés d'emprimació i pre ombrejat
Emprimació i pre ombrejat

Un cop sec, capa base amb VMA Light Brown i llums amb VMA Sand.

Resultat després d'aplicar la capa base Resultat després de pintar les llums
Capa base i llums

A partir d'aquí va vindre la part més carregosa, ja que volia fer servir els colors típics de la Death Wing però quedava bastant pansit així que li vaig donar una mica de contrast amb el verd. Primer capa de vernís setinat per protegir la pintura i una pila de trossos de bosses de plàstic del super i cinta de carrosser per emmascarar, seguit de capa base de Vallejo Premium Dark Green i unes poques llums amb VMA Camouflage Light Green + VMA Olive Green (50%+50%).

Pintat de les zones verdes; base, ombrejat i llums
Storm Eagle un cop pintades les zones verdes

En aquest punt ho vaig deixar aparcat un mes més o menys, ja que volia completar tots els detalls en un parell de dies per no cagar-la amb els colors així que no tinc fotografies de tot el procés restant, però si del resultat:

Storm Eagle finalitzada Storm Eagle finalitzada
Storm Eagle finalitzada

Estic bastant content amb el resultat final i encara que, quan vaig veure tots els problemes que em va ocasionar muntar-la, em vaig dir a mi mateix que no compraria res més a Forge World, ja ha caigut alguna coseta més des de llavors.

GALERIA

Forge World Storm Eagle Forge World Storm Eagle Forge World Storm Eagle Forge World Storm Eagle Forge World Storm Eagle Forge World Storm Eagle Forge World Storm Eagle