Parade banner

Dark Angels Transports

Creat per ZéRojo el 08 Juliol de 2017 a les 17:32:52

Dark Angels Land Raiders

En un dels packs de segona mà que he mencionat en un post anterior, venia un Land Raider. Estava fet pols i pintat amb els colors dels Ultramarines. Per poder-lo reaprofitar, vaig haver de desmuntar-lo completament, treure tota la pintura amb líquid de frens, arreglar gairebé totes les juntes i tornar-lo a muntar. Aquest primer el vaig pintar just després de comprar-me el meu primer aerògraf i va ser l'oportunitat perfecte per provar-lo. També vaig voler probar el Crackle Medium de Vallejo per fer efectes de desgast, per això i per la meva inexperiència, la tonalitat del verd va canviar d'un dia per l'altre i com que no em desagradava del tot el vaig deixar així.

Per l'esquema dels Angels of Redemtion vaig utilitzar directament cinta de carrosser. Vaig pintar tota la part de color beix, cinta per cobrir la zona pintada i pintar la part de color verd. Tampoc tenia pigments per les rodes així que vaig fer servir directament sorra de platja barrejada amb cola blanca diluïda. A part de tot això també vaig voler provar de fer calcomanies personalitzades i tot i que em va sortir força bé, la meva impressora no té prou definició per fer-les més complexes o de colors.

GALERIA ANGELS OF REDEMPTION LAND RAIDER

Angels of Redemption Land Raider Angels of Redemption Land Raider Angels of Redemption Land Raider

Hi ha bastant temps entre l'anterior Land Raider i aquest (espero que es noti xD). Aquest cop vaig comprar un de nou, encara que originàriament era del caos, i per això bé sense les opcions d'armes que porta el Land Raider Redeemer o el Land Raider Crusader, concretament els Assault Cannons, els Flamestorm Cannons i els Hurricane Bolters, així que me'ls vaig fer jo mateix.

Amb les peces sobrants del set de l'Storm Eagle que vaig mostrar en un post anterior vaig muntar-me els Hurricane Bolters aprofitant les encluses d'aire d'alguna altra nau que tenia per a la caixa de restes. Els Assault Cannons també els vaig muntar de matrius d'altres miniatures, però pels Flamestorm Cannons no tenia res, així que vaig foradar un tub de plàsticard, el vaig tallar en 4 parts i els vaig acoblar a uns canons làser amb ajuda de massilla verda. Totes les opcions d'armes estan imantades per poder fer el canvi sense haver de desmuntar res.

Flamestorm Cannons per al Land Raider Hurricane Bolters per al Land Raider
Opcions d'armes laterals per al Land Raider

Respecte a la pintura, per l'esquema de color, que és per a la Death Wing, vaig fer pràcticament el mateix procediment que l'anterior, amb cinta de carrosser per pintar els diferents colors, però el desgast el vaig fer amb una esponja i pintura marró i després acabar-lo de perfilar amb pinzell. Aquest cop sí que tenia pigments per totes les parts que el necessitaven.

GALERIA DEATH WING LAND RAIDER

Death Wing Land Raider Death Wing Land Raider Death Wing Land Raider Death Wing Land Raider Death Wing Land Raider

Per acabar un parell de fotos d'una Drop Pod que no té res d'especial. La vaig pintar una mica després del primer Land Raider i vaig provar de simular el desgast amb pintura metal·litzada. No va quedar perfecte però tampoc molt malament.

Dark Angels Drop Pod Dark Angels Drop Pod
Dark Angels Drop Pod